fbpx

Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

Erfaren Ejendomsadministrator med kendskab til investeringsejendomme søges

4. januar 2022

HR-afdeling

ØENS Rådgivningshus vokser og det samme gælder vores portefølje af kunder. Ønsker du at være med på vores spændende rejse og blive en del af vores dygtige, selvkørende og uformelle team, og har du erfaring indenfor ejendomsadministration af investeringsejendomme? Så er du den vi mangler.

Vi har travlt og derfor søger vi hjælpende hænder, der hurtigt kan indgå på lige fod med dygtige kolleger. Du navigerer let i et digitalt univers og programmer såsom Bolig4 og Office-pakken.

I denne rolle er du en vigtig spiller i vores udvikling, og dine evner for at tale med høj som lav, hjælper dig til de gode resultater. Du er ærekær og har en naturlig stolthed for dit fag, og så lærer du gerne fra dig og får ting fra hånden i et højt tempo.

Hvad skal du lave?

– Have ansvaret for din egen portefølje af investeringsejendomme.
– Kende de nyeste bestemmelser i Lejeloven og Erhvervslejeloven.
– Udarbejde varslinger, lejereguleringer og forbrugsregnskaber.
– Meget andet.

Hvad tilbyder vi dig?
– En spændende portefølje af kunder.
– Frihed til selv at præge din arbejdsdag og bringe din faglighed i spil.
– Selvstændighed og indflydelse.
– Ansvar og ejerskab.
– Ungt team og uformelle rammer.
– En god lønpakke og mulighed for hjemmearbejde.
– Masser af udviklingsmuligheder.
– En social arbejdskultur med højt til loftet.
– Øens (måske landets) bedste kolleger!

Du efterlader aldrig en halvfærdig opgave eller udviser en halvhjertet indsats. Det er nemlig en æressag for dig at være god på dit felt. Du taler og skriver perfekt dansk. Relevant erfaring fra lignende stilling og dokumenterede præstationer vil være en stor fordel, men den rette kandidat bliver valgt på holdninger, lyst til at lære, personlighed og potentiale frem for tidligere meritter alene.

Hos ØENS gør vi hvad vi siger, og siger hvad vi gør. Vi tror på frihed under ansvar og at man kommer længst med ærlighed – altid. Derfor vil du her opleve frihed under ansvar, nærvær fra ledelsen og formaliseret videndeling i stort omfang.

Nysgerrig? Vi har en ledig stol med dit navn på. Send din ansøgning via nedenstående link – vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøg her

ØENS Rådgivningshus er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. ØENS er professionel rådgivning og dit naturlige førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed.

ØENS beskæftiger mere end 70 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. Hos ØENS har vi en ambition om altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde. For os er gennemsigtighed afgørende – og vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste.

ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet. Hvorfor? Fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet i lokalområdet på Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde og vi stiller os gladeligt til rådighed i forbindelse med uddannelses-, traineeforløb og praktikker.

Tilmeld nyhedsbrev