fbpx

Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

Dygtig og omsorgsfuld Ejendomsadministrator søges

4. januar 2022

HR-afdeling

ØENS vokser og det samme gælder vores portefølje af kunder.  Ønsker du at være med på vores spændende rejse og blive en del af vores stærke, kompetente og glade foreningsadministrationsteam og har du erfaring indenfor ejendomsadministration så hop ombord på bussen med os.

Hos ØENS Rådgivningshus mangler vi:

En erfaren ejendomsadministrator. Én af den slags, der har styr på lovgivning, deadlines og øje for detaljer og kan passe og pleje en portefølje fra A-Z.

Hvornår skal du arbejde?

  • Du skal kunne arbejde 37 timer om ugen
  • Du skal kunne deltage i mindst 20 aftenmøder om året
  • Du skal kunne starte snarest muligt – så send din ansøgning med det samme

Du er, som person detaljeorienteret og lidt af et ordensmenneske, som kan lide at sætte tingene i system. Du har det fint i rollen som problemknuser og griber udfordringer, efterhånden som de opstår. Du trives både med daglige rutiner og med at blive afbrudt i dem. Vi har et højt og koncentreret arbejdsklima og -tempo, så du skal trives med at være fokuseret og få noget fra hånden. Det er let for dig at samarbejde med mange forskellige mennesker og du er god til at finde energi og motivation i store som små opgaver.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Selvstændighed
  • Indflydelse
  • Ansvar
  • Top professionalisme
  • ØENS (måske landets) bedste kolleger!

ØENS er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. ØENS er professionel rådgivning og dit naturlige førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed.

ØENS beskæftiger mere end 65 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. Hos ØENS har vi en ambition om altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde. For os er gennemsigtighed afgørende – og vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste.

ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet. Hvorfor? Fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet i lokalområdet på Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde og vi stiller os til rådighed i forbindelse med uddannelsesforløb og praktikker. Vi ansætter løbende studerende og trainees.

Nysgerrig? Vi har et ledigt skrivebord der venter på dig. Send din ansøgning via linket – vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøg her

Tilmeld nyhedsbrev