Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

Ejendomsadministrator til foreningsadministration

1. maj 2020

HR-afdeling

Skynd dig! Vores stærke team har travlt, og derfor søger vi dine hænder, der hurtigt kan indgå på lige fod med dine dygtige kolleger. Du lærer lynhurtigt og navigerer let i Bolig 4.

I denne rolle er du meget selvkørende og –aktiverende. Du har styr på dine sager. Du er stolt af det du laver og får ting fra hånden i højt tempo, mens du lærer, udvikler dig og bygger videre på din allerede eksisterende erfaring som ejendomsadministrator.

For du er jo ambitiøs og du brænder for det du laver. Du tror på dig selv og tripper utålmodigt og lugter savsmuld, når generalforsamlingssæsonen starter og du skal ud og vise hvad du kan.

Hvad skal du lave?

 • Have ansvaret for din egen portefølje af foreningsejendomme. Vi bruger workflow til daglig bilagsgodkendelse
 • Deltage i, kunde- og regnskabsmøder og generalforsamlinger
 • Sørge for at møde kunderne der hvor de er, hver eneste dag, så alle møder med ØENS bliver gode møder
 • Bidrage til en god dag – for dig selv og dine kolleger

Hvad tilbyder vi dig?

 • Selvstændighed
 • Indflydelse
 • Plads til ambitioner
 • Ansvar
 • Pionérånd
 • Øens (måske landets) allerbedste kolleger!

Hvordan får du det? 

 • Send din ansøgning – hurtigst muligt

Hvornår?

 • Snarest – som i nu!

Du er en visionær, glad, fleksibel ildsjæl. Æstetik er vigtig for dig, og du efterlader aldrig en halvfærdig opgave eller en halvhjertet indsats. Det er nemlig en æressag for dig at være bedst på dit felt.

Virksomhedens succes er DIN succes, så du påtager dig din del af ejerskabet for fremtiden ved altid naturligt, aktivt at markedsføre den idé, du brænder for. Du har skarpe øjne og forbedrer og effektiviserer både din opgaveløsning og vores processer. Du har nemlig en god og sund forståelse for at drive forretning og et godt købmandskab. Vi automatiserer hvor vi kan, og prøver videst muligt at køre helt papirløst. Vi tør godt prale af at være førende inden for ny teknologi, tanker og idéer, og vi er ikke bange for at prøve endnu mere af. Vi har gode kunder og glade kunder og generelt en lukrativ forretning med en succes af en størrelse som vi fejrer ved enhver given lejlighed. Begejstring er trods alt god benzin – og når vi har noget at have det i, så lader vi ikke chancen passere.

Hos ØENS gør vi hvad vi siger, og siger hvad vi gør. Vi tror på frihed under ansvar og at man kommer længst med ærlighed – altid. Derfor vil du her opleve masser af frihed, læring og nærvær.

Nysgerrig? Vi har et ledigt skrivebord, der venter på dig. Ring til Ida på telefon 32464632, hvis du vil vide mere eller send din ansøgning via formularen herunder – vi ser frem til at høre fra dig!

Vedhæft CV, ansøgning, eksamensbevis m.m. her:

Jeg accepterer ØENS persondatapolitik ved rekruttering, og giver samtidigt ØENS lov til at beholde min ansøgning i op til 6 måneder fra dags dato, så jeg kan komme i betragtning til fremtidige lignende stillinger.

ØENS er et samarbejde mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendoms- og Virksomhedsadministration. Vi deler dejlige, åbne og lyse lokaler på Lergravsvej, Amager, med højt til loftet og plads til begejstring. Vi dyrker og værdsætter nemlig den gode stemning, da vi tror på, at glade medarbejdere er gode medarbejdere. Og det virker – på kontoret sørger dine 45 enormt dygtige og dejlige, fremtidige kolleger hver eneste dag for at gøre en seriøs forskel for vores kunder og hinanden – det er det, vi kalder rådgivning i øjenhøjde!

 

Tilmeld nyhedsbrev