Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

Ejendomsadministrator studiejob

4. maj 2020

HR-afdeling

Attraktivt studiejob med mulighed for praktikplads 
Hos ØENS er vi stolte af, at være med til at uddanne branchens kommende talenter. I den forbindelse søger vi to talentfulde og entusiastiske kandidater til vores team af studerende, med mulighed for aftale om praktik efterfølgende.

Hvad skal du lave?
Vi søger studerende til at bistå vores udlejnings- og foreningsadministratorer med de daglige opgaver. Hos ØENS får du ansvar for egne opgaver, og du skal blandt andet arbejde med ejerskifter, administratorbesvarelser, forbrugsregnskaber, vedligeholde webarkiv, varsle bolig/fællesudgifter og meget andet.

Arbejdstid! 
15 timer + ca. 10 aftenmøder om året.

Hvornår?
1. juli 2020

Hvad tilbyder vi dig?

  • Faglig og personlig udvikling og udfordringer
  • Pionérånd
  • God og uformel omgangstone
  • Moderne kontormiljø i dejlige lyse lokaler
  • Øens (måske landets) allerbedste kolleger!
  • Oplæring i Bolig4

Du er
gerne finansbachelor/finansøkonom og ønsker at komme i praktik som ejendomsadministrator januar 2021 hos ØENS. Du taler og skriver dansk, er glad for tal, er faglig dygtig, grundig og selvstændig. Samtidig har du et godt humør, en god energi og er ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver.

Hvordan får du det? Send din ansøgning – ASAP

Hos ØENS gør vi hvad vi siger, og siger hvad vi gør. Vi tror på frihed under ansvar og, at man kommer længst med ærlighed – altid. Derfor vil du her opleve frihed under ansvar, nærværsledelse og formaliseret videndeling i stort omfang.

Nysgerrig? Vi har et ledigt skrivebord, der venter på dig. Ring til Ida på telefon 32464632, hvis du vil vide mere eller send din ansøgning via formularen herunder – vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vedhæft CV, ansøgning, eksamensbevis m.m. her:

Jeg accepterer ØENS persondatapolitik ved rekruttering, og giver samtidigt ØENS lov til at beholde min ansøgning i op til 6 måneder fra dags dato, så jeg kan komme i betragtning til fremtidige lignende stillinger.

ØENS er et samarbejde mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendoms- og Virksomhedsadministration. Vi deler dejlige, åbne og lyse lokaler på Lergravsvej, Amager, med højt til loftet og plads til begejstring. Vi dyrker og værdsætter nemlig den gode stemning, da vi tror på, at glade medarbejdere er gode medarbejdere. Og det virker – på kontoret sørger dine 45 enormt dygtige og dejlige, fremtidige kolleger hver eneste dag for at gøre en seriøs forskel for vores kunder og hinanden – det er det, vi kalder rådgivning i øjenhøjde!

Tilmeld nyhedsbrev