Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

Ejendomsadministrator med speciale i investeringsejendomme søges

14. juli 2022

HR-afdeling

Vores dygtige team af ejendomsadministratorer – med speciale i investeringsejendomme – søger en ny kollega.

ØENS vokser og det samme gælder vores portefølje af kunder. Ønsker du at blive en del af vores erfarne, kompetente og søde team af administratorer med speciale i investeringsejendomme, og har du erfaring indenfor ejendomsadministration, så er det dig, vi mangler på holdet!

Hos ØENS Rådgivningshus mangler vi en erfaren ejendomsadministrator. Du er en af dén slags, der har styr på lovgivning, deadlines og øje for detaljer. Du kan passe og pleje en portefølje fra A-Z, så dine kunder altid er sikret en god oplevelse.

Stillingen er en fuldtidsstilling; altså 37 timer om ugen inklusiv frokost.

Se her, hvorfor ØENS Rådgivningshus er én af Danmarks Bedste Arbejdspladser®

Du er som person, detaljeorienteret og lidt af et ordensmenneske. Du kan lide at sætte tingene i system. Du har det fint i rollen som problemknuser og griber udfordringer, efterhånden som de opstår. Du trives både med daglige rutiner og med at blive afbrudt i dem. Vi arbejder tæt sammen, inspirerer hinanden og har et højt og koncentreret arbejdsklima og -tempo, så du skal trives med at være fokuseret og få noget fra hånden. Det er let for dig at samarbejde med mange forskellige mennesker og du er god til at finde energi og motivation i store som små opgaver.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Selvstændighed
  • Indflydelse
  • Ansvar
  • Rig mulighed for hjemmearbejde
  • Top professionalisme
  • ØENS (måske landets) bedste kolleger!

Nysgerrig? Vi har et ledigt skrivebord, der venter på dig! Vi holder samtaler løbende. Ring til Ida på telefon 32464632, hvis du vil vide mere eller send din ansøgning via nedenstående link – vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøg her

ØENS er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. ØENS er professionel rådgivning og dit naturlige førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed.

ØENS beskæftiger mere end 70 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. Hos ØENS har vi en ambition om altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde. For os er gennemsigtighed afgørende – og vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste.

ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet. Hvorfor? Fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet i lokalområdet på Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde og vi stiller os til rådighed i forbindelse med uddannelsesforløb og praktikker. Vi ansætter løbende studerende og trainees.

Tilmeld nyhedsbrev