Det siger vores kunder

Det siger vores kunder


Det har været en kæmpe lettelse for os som helårshaveforening at komme i trygge hænder hos Jacob Bonderup fra ØENS. Professionel, venlig og kompetent service. Kan kun anbefales.

Anna Louise Stevnhøj

Vores husleje steg pludseligt med 400 kroner i måneden. Vi undrede os over stigningen, og vi tog derfor kontakt til huslejenævnet, der vurderede, at vi betalte 1100 kroner for meget i husleje i måneden. Som konsekvens heraf, valgte vores udlejer at opsige vores lejemål og at bringe sagen for Boligretten. Og så fik vi brug for juridisk hjælp. ØENS advokatfuldmægtige Søren Saaby kørte sagen for os og hjalp os med dialogen til udlejerens advokat. Sagen endte aldrig i Boligretten, da vi i mellemtiden flyttede fra lejemålet og udlejer var villig til at indgå forlig. Vi fik ret i huslejens størrelse.

Sørens juridiske bistand var en stor hjælp. Vi havde rigtig mange spørgsmål undervejs, og Søren svarede professionelt og ofte hurtigere end forventet. Han stod til rådighed, når vi havde brug for det. Og han havde helt styr på lovgivning, argumenter og sagens forløb. Søren lovede os ikke guld og grønne skove, men gjorde det hele tiden klart, at der var en risiko for, at vi ville tabe sagen. Så da sagen endte så godt, som den gjorde, var vi selvfølgelig rigtig tilfredse.

Vi oplevede ØENS rådgivning som professionel. Og vi er meget tilfredse både med processen og med udfaldet. Vi håber naturligvis ikke, at vi havner i samme eller lignende situation igen en dag – men hvis vi gør, kunne vi afgjort overveje at benytte ØENS igen. Vi vil anbefale ØENS til andre i samme situation.

Mathias Derry og Anne-Louise Kolstrup

Vi stod og skulle købe en tom sommerhusgrund i Marielyst, som egentligt var en ekspeditionssag. Udgangspunktet var, at lokal sagfører skulle varetage sagen, men da den ikke lige lå til højrebenet, ville sagføreren ikke tage sagen alligevel. Vi blev af vores bank anbefalet at kontakte ØENS, som tog sagen herfra. Trods udfordringer på vejen, fik ØENS landet sagen og vi fik underskrevet og tinglyst skødet.

ØENS leverede en fantastisk hjælp og rådgivning. Vi var under hele forløbet godt underrettet om sagen og var helt trygge. Vi står nu og skal igang med et byggeprojekt på grunden og vores valg af advokat, er helt naturligt ØENS, da vi har været yderst tilfredse med den rådgivning vi har fået indtil videre. Vi vil til hver en tid anbefale ØENS til andre.

Stella Falster Sommer

ØENS hjalp os med at afvikle vores erhvervslejemål, der få dage før fraflytningen fik konstateret skimmelsvamp. ØENS gik i dialog med udlejer om hvem, der var ansvarlig for skaden. Sagen endte særdeles godt – vi blev ikke krævet erstatning for skaden og vi fik – til vores fulde tilfredshed – returneret hele vores depositum. ØENS var hurtig, kompetent og professionel rådgivning med autonom opfølgning under hele processens forløb. Vi vil helt sikkert benytte os af ØENS igen, hvis vi i fremtiden skulle få brug for rådgivning. Vi vil anbefale og udbrede budskabet om ØENS unikke support og kompetence i vores professionelle netværk og private omgangskreds.

Helle og René Bertram

Jeg har lige afsluttet en sag om boligkøb hos ØENS. De er fantastiske og sørger for det forkromede overblik, så man ikke selv er nødsaget til at gå ind i for mange detaljer. Jeg brugte Morten Wedel og han var dygtig og super sympatisk. Følte hele tiden jeg var i gode hænder. Så gør det heller ikke noget at de serverer chokolade og god kaffe. Jeg er fan og bruger dem gerne endnu engang.

Jonas Vesterbøg

Vi er virkelig tilfredse med jeres arbejde på alle punkter. Vi bruger ikke advokat så tit, så man kan godt glemme, hvor vigtigt det er at sparre, inden man træffer beslutninger eller skriver under. Ind imellem har man brug for at blive beskyttet fra sig selv. Endnu en gang et rigtigt stor tak for et rigtig godt arbejde.

Anders Rosberg og Johanna Andrea Callegari

Det er altid hyggeligt at besøge ØENS, der er søde medarbejder, som altid hilser, selvom vi ikke kender hinanden. Servicen er i top og jeg har trygt kunne læne mig tilbage og lade ØENS tage over med min sag.

Gitte Laudrup

ØENS er et stort succesfuldt foretagende, hvor man altid får en venlig modtagelse – og den nødvendige hjælp, både når man ringer, mailer eller besøger ØENS. Jeg ville anbefale ØENS ejendomsadministratorer til andre – vi er tilfredse med ØENS. Det er rart at have den nødvendige hjælp samlet ét sted.

Mette
Tilmeld nyhedsbrev