Bestyrelsesundervisning i ‘konflikthåndtering’ hos ØENS

Bestyrelsesundervisning i ‘konflikthåndtering’

Tilmelding til undervisning i konflikthåndtering den 29. november

ØENS Ejendomsadministration inviterer bestyrelser i andels- og ejerforeninger til gratis bestyrelsesundervisning om emnet ’konflikthåndtering’. I samarbejde med ‘Center for Konfliktløsning’, som bl.a. tilbyder gratis konfliktrådgivning og mægling, ser vi frem en aften med fokus på konflikthåndtering.

Vi tager udgangspunkt i jeres erfaringer, hvad der virker godt og hvad der sommetider udfordrer og kan være vanskeligt, når der opstår konflikter.

  • Hvordan skal man som bestyrelse arbejde med konflikter? Vi sætter fokus på typiske konfliktsituationer.
  • Hvad er en konflikt? Og hvordan ser vi på konflikter?
  • Konflikters dynamik – hvordan trapper konflikten op? Kernepunkter i konflikthåndtering – at se bag om konflikten og finde nye handlemuligheder.

I må derfor gerne tænke over et par konfliktsituationer eller eksempler, I kunne tænke jer at blive klogere på.

Jeres eksempler vil aftenens foredragsholder, Jesper Bastholm Munk, arbejde med under trygge rammer. På den måde, kan I dele erfaringer og brugbare redskaber, samt få nye værktøjer til håndtering af de mindre sjove opgaver man, som bestyrelse, kan blive inddraget i.

Mødet afholdes tirsdag den 29. november fra kl. 17.30-19.00. Det vil være muligt at deltage fysisk på vores kontor samt digitalt via Teams. Der vil være kaffe og sandwich til de tilmeldte på Lergravsvej. Mødet vil blive optaget, så man kan dele undervisningen med ens bestyrelseskollegaer.

S.U. 24. november af hensyn til forplejning.

TILMELD JER HER