Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

Attraktivt Traineeforløb hos ØENS Virksomhedsadministration

13. oktober 2021

HR-afdeling

ØENS Rådgivningshus vokser og det samme gælder vores travle Virksomhedsadministration. Ønsker du at være med på vores spændende rejse, og blive dén bedste Virksomhedskonsulent, der yder kundeservice på højt plan i vores dygtige og effektive team? Og har du interesse for, eller måske endda erfaring fra Regnskab eller fra konsulentopgaver, så hop ombord.

Som Virksomhedskonsulent Trainee i ØENS vil du blive taget igennem et to-årigt forløb, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med alle facetter i en velfungerende virksomhedsadministration. Din opgave vil være at hjælpe vores konsulenter samt selv, på sigt, få ansvaret for egne kunder.

For at blive en del af vores team er du:

  • Talknuser med flair for IT
  • Vild med optimering og automatisering
  • Tillidsvækkende samt god til at tale med kunderne.

Du har gerne en baggrund som Financial Controller, Finansbachelor eller -økonom, cand.merc.aud, HD R. Du er tosset med tal, og taler og skriver perfekt dansk. Du kan arbejde 37 timer per uge. Du er som person positiv, målrettet, fokuseret og samtidig en god og social kollega. Du er til at stole på, dine venners ven og du værdsætter det gode samarbejde. Du kan dog også flyve solo og du begejstres let og betragter generelt udfordringer som nye muligheder for succes.

Vi forventer, at du i rollen som trainee er kvik, fleksibel og ihærdig. Du elsker at være en del af en gruppe, og du ved at det er sammen, vi virkelig trækker læsset. Et samvittighedsfuldt stykke arbejde er vigtigt for dig, og du efterlader aldrig en halvfærdig opgave eller udviser en halvhjertet indsats. Det er nemlig en æressag for dig at gøre dit arbejde ordentligt. Faktisk er netop ordentlighed en værdi, der driver dagligdagen for dig.

Hvad tilbyder vi til gengæld for din tid og dit engagement? Chancen for at blive en del af et af Danmarks mest toptunede og velsmurte Rådgivningshuse. Her vil du blive grundigt oplært, møde en behagelig og god omgangstone og de bedste og mest moderne værktøjer i branchen. Og så får du de allerbedste kolleger i hverdagen. Om vi mødes over en dejlig frokost, en fredag i ØASEN – vores dejlige in-house bar – eller til et slag venskabeligt bordtennis, så er du i det allerbedste selskab.

Nysgerrig? Vi har en ledig plads med dit navn på. Send din ansøgning – hellere i dag end i morgen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøg her

ØENS Rådgivningshus er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. ØENS er professionel rådgivning og dit naturlige førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed. Vi beskæftiger mere end 70 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. Hos ØENS har vi en ambition om altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde. For os er gennemsigtighed afgørende – og vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste.

ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet. Dette, fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet i lokalområdet på Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde og vi stiller os til rådighed i forbindelse med uddannelsesforløb og praktikker. Vi har medarbejdere i jobtræning og seniorordninger, og vi ansætter løbende studerende og trainees.

Tilmeld nyhedsbrev