fbpx

Lasse B. Plambeck

Advokatfuldmægtig

MEDARBEJDER

Lasse B. Plambeck

Advokat, associeret partner

Lasse Plambeck - Advokat - ØENS Rådgivningshus

Lasse er advokat og associeret partner i ØENS Advokatfirma. Lasse er ansvarlig for Team Privatret, hvor han beskæftiger sig med familie- og arveretlige anliggender samt køb og salg af fast ejendom.

Lasse har specialiseret sig inden for familie- og arveretten, hvor han beskæftiger sig med dødsbobehandling og rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af testamenter, ægtepagter, samejeoverenskomster, fremtidsfuldmagter, gældsbreve og arv i øvrigt. Lasse yder ligeledes bistand i forbindelse med udarbejdelse af bodelingsaftaler i forbindelse med skilsmisse. Herudover rådgiver Lasse klienter i forbindelse med køb og salg af fast ejendom samt andelsboliger, familieoverdragelser og deloverdragelser.

Foruden arbejdet hos ØENS, underviser Lasse i Familie- og arveret på Københavns Universitet. Lasse er desuden glad for tal og er derfor ved at tage en HD 2. del i Økonomistyring og Performance Management ved siden af sit job hos ØENS.

Privat bor Lasse på Frederiksberg. Når han ikke arbejder, holder han af at bruge sin fritid på hyggeligt samvær med gode venner og familie.

KONTAKTOPLYSNINGER

(+45) 3246 4649

(+45) 3246 4646

Lergravsvej 59, st.

2300 København S

Tilmeld nyhedsbrev