Kathrine Stenderup-Jensen

Kommunikationsmedarbejder

Kathrine Stenderup-Jensen

Kommunikationsmedarbejder

ARBEJDSOMRÅDER

Kathrine er ØENS kommunikationsmedarbejder og dermed ansvarlig for alt hvad der har med ekstern kommunikation at gøre. Hendes arbejdsopgaver omfatter blandt andet opdatering, redigering og videreudvikling af ØENS' hjemmeside - ligesom hun løbende producerer nyt og spændende indhold hertil.

Kathrine overvåger desuden nyheds- og mediebilledet og producerer på baggrund af dette relevante og aktuelle nyhedsartikler og -breve til ØENS' kunder. Kathrine er ydermere ansvarlig for virksomhedens tilstedeværelse på Facebook og LinkedIn og tager sig således også af virksomhedens markedsføring.

Kathrine har en bachelorgrad i Retorik fra Københavns Universitet og er nu i gang med kandidatuddannelsen. Hun har tilvalgsfags i digitale medier og digital design. Kathrine har arbejdet som kommunikationsmedarbejder i ØENS siden februar 2017.


PRIVAT

Privat er Kathrine bosat på Østerbro, men kommer egentlig oprindeligt fra Sønderborg i Sønderjylland. Når hun ikke studerer eller arbejder, bruger hun gerne sin fritid med sin kæreste, sin familie og sine venner. Også fitnesstræning står højt på prioriteringslisten, når den sparsomme tid tillader det.

 

Kathrine2-min

3246 4646

Tilmeld nyhedsbrev