Ea Feldt

Studentermedarbejder

Ea Feldt

Administratorassistent

ARBEJDSOMRÅDER

Ea Feldt er ansat som ejendomsadministrator, og hun har det administrative ansvar for flere andelsbolig- og ejerforeninger. Ea varetager den daglige kontrakt med andelshavere og ejere, og hun deltager desuden på diverse budgetmøder og generalforsamlinger. Eas arbejdsopgaver spænder bredt, men omfatter blandt andet:

  • Registrering af ejer- og debitorskifter
  • Mæglerbesvarelser
  • Udarbejdelse af forbrugsregnskaber
  • Udarbejdelse af adkomsterklæringer

Ea fungerer desuden som teamkoordinator for et af ejendomsadministrationens tre teams. Som teamkoordinator har hun blandt andet ansvaret for oplæring af nye medarbejdere, feriekoordinering og uddelegering af arbejdsopgaver i forbindelse med dette, og ansvaret for, at teamet arbejder mod vores fælles servicemål. Tanja er teamets go-to-person, og hun fungerer som talerør til tilknyttede regnskabsmedarbejdere og nærmeste leder.

Ea er uddannet assistent fra SKAT i København, men har efterfølgende læst en Finansbachelor hos CphBusiness. Ea har arbejdet i ØENS siden september 2016.


PRIVAT

Privat er Ea bosat på Amager. Foruden lektier og forpligtelser, bruger Ea primært sin fritid på hyggeligt samvær med familie og venner.

Ea 2

3246 4646

Tilmeld nyhedsbrev