Ea Feldt

Administratorassistent

Ea Feldt

Administratorassistent

Kontakt

3246 4632

ARBEJDSOPGAVER 

Ea er ansat som administratorassistent her i ØENS, og hun fungerer som ejendomsadministratorernes hjælpende hånd, når de har brug for hjælp til de mange daglige opgaver. Eas arbejdsopgaver spænder bredt, men omfatter blandt andet registrering af ejer- og debitorskifter og udarbejdelse af adkomsterklæringer. Hun bistår desuden med forefaldende ad hoc-opgaver, typisk i form af indtastningsopgaver og hjælp til generalforsamlinger.

Ea fungerer desuden som teamkoordinator for et af ejendomsadministrationens tre teams. Som teamkoordinator har hun blandt andet ansvaret for oplæring af nye medarbejdere, feriekoordinering og uddelegering af arbejdsopgaver i forbindelse med dette, og ansvaret for, at teamet arbejder mod vores fælles servicemål. Ea er teamets go-to-person, og hun fungerer som talerør til tilknyttede regnskabsmedarbejdere og nærmeste leder.

Ea studerer finansbachelor på CphBusiness. Hun forventer at være færdig i februar 2019.

PRIVAT

Privat bor Ea på Amager. Hun er nemlig en ægte amagerkaner. Når Ea ikke er i skole eller på arbejde, bruger hun gerne sin fritid på at være sammen med familie, venner og på løbetræning.

Tilmeld nyhedsbrev