fbpx

Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

Ambitiøs og effektiv stud.jur. til stærkt advokatteam søges

20. juni 2022

HR-afdeling

Hvis du har interesse inden for fast ejendom, selskabsret, lejeret og entrepriseret, og er blandt de dygtigste på din årgang, så søger vi dig til at indgå i vores advokatteam. Vi tilbyder dig chancen for at blive en del af vores unikke team med et spændende og kompetencegivende job som stud.jur. hos ØENS Advokatfirma. Som stud.jur. vil du blive tilknyttet hele afdelingen, og vil derfor komme til at beskæftige dig med flere sammenhængende retsområder, herunder også inkasso og familie- og arveret. Du får mulighed for at deltage i informationssøgning, udarbejde udkast til processkrifter, kontraktarbejde mv., udarbejde responsa, analyser og notater, være med til forberedende retsmøder samt modtagelse og løbende behandling af vores klienter og andre forfaldne opgaver.

Læs her, hvad du kan forvente af ‘Livet som stud.jur.’ hos ØENS.

Hos ØENS tror vi på frihed under ansvar, og du kan dermed få mulighed for at have direkte klientkontakt og lave meningsfyldt juridisk arbejde fra begyndelsen. Du vil i høj grad få prøvet juraen i praksis, og du vil med stor selvstændighed gøre en forskel ved at tage ansvar og medvirke til udførelsen af konkrete opgaveløsninger sammen med afdelingens jurister.

Vores forventning og forhåbning er, at dit ansættelsesforhold potentielt kan udvides til en stilling som advokatfuldmægtig, hvis du vælger valgfag, der understøtter ØENS kompetenceområder, og hvis vores samarbejde er velfungerende.

Se her, hvad du kan forvente af ‘Livet som advokatfuldmægtig’ hos ØENS.

Om dig: Du er på 2. eller 3. år på jurastudiet og taler og skriver fejlfrit dansk. Vi forventer, at du er blandt de dygtigste på din årgang, men dette er ikke nødvendigvis alene med tanke på dine karakterer, da høje karakterer ikke er alt. Hos ØENS fokuserer vi på det hele menneske.

Vi forventer, at du er positiv og målrettet. Du skal være handlekraftig og selvaktiverende og skal besidde en stor grad af struktur og selvdisciplin. Du er ærekær og har en naturlig omhyggelighed og stolthed for dit fag, og så får du ting fra hånden i et højt tempo. Samtidig er du selvfølgelig teamorienteret og udstråler arbejdsglæde og godt humør.

Har du erfaring fra et advokatkontor, en retshjælp eller lignende, er det en fordel.

Hvad kan vi tilbyde: Vi kan tilbyde et spændende job på 15-20 timer om ugen fordelt på to til tre dage. Du får mulighed for at arbejde mere i ferie og eksamensfri perioder, og vi udviser naturligvis forståelse og fleksibilitet ved eksamenslæsning og skrivning af hovedopgaver – ligesom det forventes den anden vej rundt. ØENS kan samtidig tilbyde løbende kompetencegivende forløb ved eksempelvis deltagelse i ØENS Akademi og/eller et forløb som sommerfuldmægtig hos os.

Se her, hvorfor ØENS Rådgivningshus er én af Danmarks Bedste Arbejdspladser®

Virksomhedens succes er DIN succes, så du påtager dig din del af ejerskabet for fremtiden ved altid naturligt og aktivt at bidrage og markedsføre den idé, du brænder for eller ved forbedring og effektivisering af opgaveløsning og processer. Derfor vil en løsningsorienteret og proaktiv tilgang være markante fortrin.

Hvad gør du nu? Send din ansøgning hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er den 15. juli 2022. Vi holder samtaler løbende og udtages du til 2. samtale, vil denne forventeligt afholdes ultimo juli 2022. Vi forventer opstart hurtigst muligt og senest den 1. september 2022.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøg her

ØENS er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. ØENS er professionel rådgivning og dit naturlige førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed. Vi beskæftiger mere end 75 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. Hos ØENS har vi en ambition om altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde. For os er gennemsigtighed afgørende – og vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste.

ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet. Dette, fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet i lokalområdet på Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde og vi stiller os til rådighed i forbindelse med uddannelsesforløb og praktikker. Vi har medarbejdere i jobtræning og seniorordninger, og vi ansætter løbende advokatsekretærelever, studerende og trainees. Et broget team er oftest det allerbedste team.

Tilmeld nyhedsbrev