Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

Handlekraftig og pokkers dygtig ADVOKAT søges

22. januar 2021

HR-afdeling

ØENS vokser og det samme gælder vores advokatafdeling. Ønsker du at være med på vores spændende rejse og blive en del af vores stærke, kompetente og målrettede advokatteam og har du erfaring indenfor selskabsretten, insolvens og eller fast ejendom samt nogle år i bagagen som advokat, så hop ombord på bussen med os.

Hos ØENS Advokater er vi modige, handlekraftige og selvaktiverende, hvorfor struktur og disciplin er afgørende faktorer for din succes. Vores rådgivning er præcis, relevant og praktisk anvendelig, og du vil få en direkte og tæt kontakt til kunderne og en unik mulighed for at fortsætte din specialisering inden for dette område i et stærkt team. Vi er ambitiøse og ihærdige, men lægger samtidig ekstrem vægt på det gode kollegaskab, vidensdeling med kollegaerne og samarbejde på tværs af vores organisation – og ikke mindst lægger vi vægt på det hele menneske, hvor der er balance i tilværelsen og plads til både privatliv og arbejdsliv.

 Om dig:

 • Du er positiv, imødekommende, afbalanceret og målrettet.
 • Du er fokuseret, grundig og kvalitetsbevidst.
 • Du har et højt drive og faglig stolthed.
 • Du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams, og du udstråler engagement og arbejdsglæde, og betragter generelt udfordringer som nye muligheder.
 • Du er en god og social kollega.
 • Du er til at stole på, og du værdsætter det gode samarbejde.

 Hvad tilbyder vi dig?

 • Et kompetencegivende job i en flad struktur, hvor der er plads til dig.
 • Selvstændighed, indflydelse og ansvar.
 • Mulighed for efteruddannelse.
 • Obligatorisk pensions- og sundhedsordning.
 • Frokostordning, massageordning, sociale arrangementer og meget mere.
 • ØENS (måske landets) bedste kolleger!

Virksomhedens succes er DIN succes. Du påtager dig som en del af ØENS, din del af ejerskabet for fremtiden, ved altid naturligt og aktivt at markedsføre den idé du brænder for – og ønsker at forbedre og effektivisere opgaveløsning og processer. En forretningsorienteret tilgang vil derfor være et markant fortrin.

Ansættelse hos ØENS sker i et tæt samarbejde mellem ØENS virksomheder, ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. ØENS yder professionel rådgivning og er det naturlige førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed. ØENS beskæftiger mere end 55 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. Hos ØENS har vi en ambition om altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde. For os er gennemsigtighed afgørende – og vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste.

ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet, fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet i lokalområdet på Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde og vi stiller os til rådighed i forbindelse med uddannelsesforløb og praktikker. Vi har medarbejdere i jobtræning og seniorordninger, og vi ansætter løbende studerende og trainees.

Ansøgning. Vi har et ledigt skrivebord med dit navn på. Vi afholder løbende samtaler. Send din ansøgning vedhæftet dit CV og eksamensbeviser til hr@oadv.dk eller via nedenstående formular – vi ser frem til at høre fra dig!

Vedhæft CV, ansøgning, eksamensbevis, billede m.m. her:

Jeg accepterer ØENS persondatapolitik ved rekruttering, og giver samtidigt ØENS lov til at beholde min ansøgning i op til 6 måneder fra dags dato, så jeg kan komme i betragtning til fremtidige lignende stillinger.

Tilmeld nyhedsbrev