Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

STILLINGSOPSLAG

Ambitiøs, effektiv og dygtig advokatfuldmægtig søges til afdeling for lejeret, investeringsejendomme og ejendomstransaktioner

19. august 2022

HR-afdeling

Har du interesse inden for lejeret og fast ejendom? Så er det måske dig, vi søger til at indgå i vores advokatteam. Har du viden eller lyst til at lære om planlovgivning, køb og salg af investeringsejendomme og optimering heraf, vil det være at betragte som en fordel.

Afdelingen
Vi tilbyder dig chancen for at blive en del af vores unikke team med et spændende og kompetencegivende job som advokatfuldmægtig hos ØENS. Som advokatfuldmægtig vil du blive tilknyttet ovennævnte afdeling. Du får mulighed for at deltage i informationssøgning, udarbejde processkrifter, kontraktarbejde m.v., lave responsa, analyser, deltage i retsmøder og hovedforhandling samt direkte klientkontakt.

Du vil i høj grad få prøvet juraen i praksis, og du vil med stor selvstændighed gøre – og føle, at du gør – en forskel ved at tage ansvar og medvirke til udførelsen af konkrete opgaveløsninger sammen med afdelingens jurister.

Se her, hvorfor ØENS Rådgivningshus er én af Danmarks Bedste Arbejdspladser®

Om dig
Du har enten netop afsluttet din juridiske uddannelse på universitetet eller har erfaring som advokatfuldmægtig fra et andet advokatkontor. Vi forventer, at du er ambitiøs, men dette er ikke nødvendigvis med tanke på dine karakterer, da høje karakterer ikke er alt. Hos ØENS fokuserer vi på det hele menneske.

Du taler og skriver fejlfrit dansk. Vi forventer, at du er positiv og målrettet. Du skal være handlekraftig og selvaktiverende og skal besidde en stor grad af struktur og selvdisciplin. Du er ærekær og har en naturlig omhyggelighed og stolthed for dit fag, og så får du ting fra hånden i et højt tempo. Samtidig er du selvfølgelig team-orienteret og udstråler arbejdsglæde og godt humør.

Lyt til Lex Specialis interview med ØENS Advokatfirmas stifter: “Hvordan skaber man advokatbranchens bedste arbejdsplads?”

Hvad kan vi tilbyde
Vi tilbyder dig chancen for at blive en del af vores team. Du får mulighed for at være fuldmægtig hos ØENS og dermed mulighed for at specialisere dig inden for lejeretten m.v. Du vil komme til at arbejde sammen med de dygtigste inden for dette felt.  Vi tror på frihed under ansvar og du får mulighed for at have direkte klientkontakt og at lave meningsfyldt arbejde fra begyndelsen. Her vil du med stor selvstændighed og ansvarsfølelse gøre en forskel for vores klienter og for teamet som en helhed.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig grundløn og en performancebaseret bonusordning oveni.

Vi bistår små og mellemstore ejendomsinvestorer, såvel som et mindre antal danske og udenlandske kapitalfonde om alt vedrørende bolig- og erhvervsejendomme.

Se her, hvad du kan forvente af ‘Livet som advokatfuldmægtig’ hos ØENS.

Hvad gør du nu?
Send en ansøgning hurtigst muligt. Ansøgningsfrist er den 15. oktober 2022. Vi holder 1. samtaler løbende og udtages du til 2. samtale, vil denne forventeligt afholdes ultimo oktober 2022. Vi forventer hurtigst muligt startdato for samarbejdet.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøg her

Om ØENS Rådgivningshus
ØENS er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. Vi beskæftiger mere end 70 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, -drift og -udvikling. Hos ØENS har vi en ambition om altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde.

ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet. Dette fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet i lokalområdet på Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde, og vi stiller os til rådighed i forbindelse med uddannelsesforløb og praktikker. Vi har medarbejdere ansat fra studerende og trainess til medarbejdere i seniorordninger.

Virksomhedens succes er DIN succes, så du påtager dig din del af ejerskabet for fremtiden ved altid naturligt og aktivt at bidrage og markedsføre den idé, du brænder for eller ved forbedring og effektivisering af opgaveløsning og processer. Derfor vil en løsningsorienteret og proaktiv tilgang være markante fortrin.

Tilmeld nyhedsbrev