Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

Af hjertet tak

15. maj 2019

Af Kommunikation

Da vi for efterhånden en del måneder siden besluttede os for, at vi ville afholde et velgørenhedsarrangement til fordel for Team Rynkeby og Børnecancerfonden havde vi en drøm og et håb om at indsamle 30.000 kroner til det gode formål. Derfor var vi praktisk talt også mundlamme, da vi efter et veloverstået ØENS Charity 2019 i fredags kunne konstatere, at det totale indsamlede beløb var løbet op i - og hold nu fast - 203.200,00 kroner.

Et fuldstændig fantastisk resultat, der gjorde vores indsamling til Danmarks næststørste i Team Rynkeby-regi i år. Og derfor vil vi gerne sige alle donatorer og alle, der deltog i ØENS Charity 2019, et stort og hjerteligt TAK. Uden jer var dét aldrig sket. Så tak, tak, tak, tak. Sammen kan vi nu sende dette fantastiske beløb afsted til Børnecancerfonden til brug for forskning og til hjælp til kræftramte børn.

Vi havde en fantastisk aften i flotte omgivelser med bobler, snacks, musik og en særdeles vellykket auktion med Kenneth som auktionarius og Anton som assistent. Se billederne fra ØENS Charity i galleriet nedenfor. Endnu engang skal der lyde et stort tak til alle donatorer og deltagere.

Tilmeld nyhedsbrev