Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

NYHEDER

Advokatfuldmægtig søges

23. oktober 2019

Kommunikation

Vores stærke, kompetente og målrettede team indenfor M&A og selskabsret har travlt og brug for hjælpende hænder. Derfor søger vi lige nu en advokatfuldmægtig med ét eller to år i bagagen som fuldmægtig i vores advokatforretning.

I rollen som advokatfuldmægtig er du engageret og ansvarsbevidst, hvorfor struktur og disciplin er afgørende faktorer for succes. Du er ærekær og har en naturlig stolthed for dit arbejde, og du får ting fra hånden i et højt tempo. Vi er en ’papirløs’ virksomhed, og derfor skal du have stor flair for IT og diverse digitale systemer. Ansættelsen sker i et tæt samarbejde mellem ØENS’ virksomheder. Din arbejdsdag vil være præget af klientkontakt, sagsbehandling og sparring med virksomhedens øvrige medarbejdere.

Du er visionær, positiv, fleksibel, kommunikativ og grundig med dine opgaver. Kvalitet er vigtig for dig, og du efterlader aldrig en opgave halvfærdig eller udøver en halvhjertet indsats. Det er nemlig en æressag for dig at være bedst på dit felt. Du taler og skriver perfekt dansk og gerne engelsk. Relevant erfaring fra lignende stilling og dokumenterede præstationer vil være en fordel, men den rette kandidat bliver valgt på holdninger, lyst til at lære, personlighed og potentiale – frem for tidligere meritter alene. Det er dog et krav, at du har mindst ét års dokumenterbar, praktisk erfaring med arbejdet på et advokatkontor.

Hvad tilbyder vi dig? 

  • Selvstændighed
  • Indflydelse
  • Ansvar
  • Professionalisme
  • ØENS (måske landets) bedste kolleger

Kan du genkende dig selv, dit interesseområde og din motivation i denne annonce, så send din ansøgning med det samme.

Virksomhedens succes er DIN succes, så du påtager dig din del af ejerskabet for fremtiden ved altid naturligt og aktivt at markedsføre den idé, du brænder for, ligesom du ønsker at forbedre og effektivisere opgaveløsning og processer. Derfor vil en forretningsorienteret tilgang til det juridiske arbejde også være et markant fortrin.

Hos ØENS gør vi hvad vi siger, og siger hvad vi gør. Vi tror på frihed under ansvar, og at man kommer længst med ærlighed – altid. Derfor vil du her opleve medinvolvering, nærværende ledelse og formaliseret vidensdeling i stort omfang.

Er du nysgerrig? Vi har et ledigt skrivebord, der venter på dig. Ring til vores personaleansvarlige, Ida Gudmundsson, på telefon ( +45) 3246 4646, hvis du vil vide mere, eller send din ansøgning til hr@oadv.dk – vi ser frem til at høre fra dig.

 

ØENS Rådgivningshus er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. Virksomhederne deler dejlige, åbne og lyse lokaler på Lergravsvej på Amager. Vi dyrker og værdsætter den gode stemning med medindflydelse og ejerskab, da vi tror på, at glade medarbejdere er gode medarbejdere. Og det virker – på kontoret sørger dine 43 loyale og engagerede fremtidige kolleger hver eneste dag for at gøre en forskel for vores kunder, klienter og hinanden – det er det, vi kalder rådgivning i øjenhøjde.

Tilmeld nyhedsbrev