Nyheder

Seneste nyheder fra ØENS

Advokatfuldmægtig søges

Vores stærke, kompetente og målrettede team af advokater og ejendomsadministratorer har travlt, og vi søger derfor en advokatfuldmægtig. Vi er dygtige til fast ejendom, men vi beskæftiger os også med inkasso, testamenter, dødsboer med mere. Vi ønsker nemlig at give vores kunder en helhedsorienteret rådgivning. Har du samme interesseområde? Og brænder du også for, at give kunderne den bedst mulige rådgivning? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi søger en engageret, ansvarsbevidst og aktiverende advokatfuldmægtig, med mindst ét års dokumenterbar, praktisk erfaring med arbejde på et advokatkontor. Du er ærekær og har en naturlig stolthed for dit arbejde, og for dig er struktur og disciplin afgørende faktorer for succes. Du er arbejdsom og får ting fra hånden i et højt tempo. Vi er en “papirløs” virksomhed, og derfor ser vi gerne, at du har erfaring og flair for IT og digitale systemer. Ansættelsen sker i et tæt samarbejde mellem vores advokatkontor og vores ejendomsadministration. Din arbejdsdag vil være præget af klientkontakt, sagsbehandling og sparring med ØENS øvrige medarbejdere.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Selvstændighed
  • Indflydelse
  • Ansvar
  • Professionalisme
  • ØENS (måske landets) bedste kolleger

Vi ser gerne, at du er visionær, positiv, fleksibel, kommunikativ og grundig med dine opgaver. Kvalitet er vigtig for dig, og du efterlader aldrig en halvfærdig opgave eller udviser en halvhjertet indsats. Det er en æresag for dig, at være bedst på dit felt. Du taler og skriver et fejlfrit dansk.

Relevant erfaring fra lignende stilling og dokumenterede præstationer vil være en fordel, men den rette kandidat bliver først og fremmest valgt på holdninger, lyst til at lære, personlighed og potentiale – frem for på tidligere meritter alene.

Hvornår?

  • Hurtigst muligt
  • Samtaler afholdes løbende

Hos ØENS gør vi hvad vi siger, og siger hvad vi gør. Vi tror på frihed under ansvar, og at man kommer længst med ærlighed – altid. Derfor vil du her opleve medindflydelse, nærværsledelse og formaliseret vidensdeling i stort omfang. Nysgerrig? Vi har et ledigt skrivebord, der venter på dig. Ring til Ida på telefon 32464632, hvis du vil vide mere, eller send din ansøgning til ig@oadv.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Tilmeld nyhedsbrev